SLOŽI SVOJ AVENIO STUDIO®

PROCESOR NAJNOVIJE GENERACIJE
& VRHUNSKA MATIČNA PLOČA
ZA  STABILAN RAD

Z170 Extreme 7+
Z170 Extreme serija ploča kao jezgra Gepard Extreme računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Sa svojih 12 faza napajanja, 60A zavojnicama i Nichicon 12K Platinum kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava vrhunsku stabilnost.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 64GB,
USB 3.1 Tip C i Tip A, USB 3.0 i Firewire 400 i 800

Procesori najnovije generacije prilagođeni potrebi tihog hlađenja koji u pasivno hlađenoj varijanti dolaze s i5 6600T koji radi na 2.70GHz-3.50GHz sa 6MB vlastite memorije sa svoje 4 jezgre te i7 6700T koji radi na 2.80GHz-3.60GHz sa 8MB vlastite memorije, 4 fizičke jezgre i 8 virtualnih. 

Za korisnike koji trebaju jače performanse, a tiho računalo, na izbor imaju
i5 6600 koji radi na 3.30GHz-3.90GHz i 6MB vlastite memorije s 4 jezgre ili
i7 6700 procesor koji radi na 3.40GHz-4.00GHz s vlastitih 8MB memorije, 
4 jezgre i 8 virtualnih jezgri za performanse i tišinu.

PASIVNO HLAĐENJE
PROCESORA

Za hlađenje Avenio Studio računala izabrano je samo najbolje dostupno na tržištu.

U pasivnoj varijanti, potpuno bešumnoj, bez upotrebe ventilatora koristi se specijalni masivan hladnjak tower izvedbe koji sa svojih
7 toplovodnih cijevi debljine 6mm, 35 aluminijskih listića i težinom od gotovo 900g jamči vrhunsko pasivno hlađenje.

Za T verzije procesora dolaze bez ventilatora dok s upotrebom specijalnih tihih ventilatora nudi mogućnost hlađenja jačih procesora uz maksimalnu moguću tišinu.


Specifičnost
AVENIO STUDIO računala

Specifičnost Avenio Studio računala je svakako izvedba koja dolazi bez mehaničkih dijelova kompletno pasivno hlađena uz zadržavanje performansi i uz maksimalnu tišinu rada. 

Kako je ovo računalo namijenjeno audio profesionalcima tako smo se pobrinuli da se testira s profesionalnim audio rješenjima Focusrite i RME za rad bez problema i što manje latencije.

Tu je i texas instruments firewire 800/400 kartica koja omogućava bezbrižno spajanje audio opreme koja koristi firewire sučelje

Računalo također dolazi s podrškom za NVIDIA® Quad SLI™ i AMD 3-Way CrossFireX™
i certifikacijom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama
ukoliko je bitan i grafički dio.

SSD RAID OPCIJA za 
ekstremne brzine zapisa

SSD dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala. SSD u svojoj najjačoj varijanti dolazi u
m.2 NVMe formatu, koji omogućava vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova.

Početna varijanta od 256GB omogućava brzine čitanja od 2200MB/s i brzine zapisivanja 900MB/s pa i mogućnost m.2 RAID polja kojom dostiže maksimalnu brzinu čitanja od 3500MB/s i pisanja 3200MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: Vortez.net) 

VRHUNSKI ZVUK
& PURITY SOUND 3 tehnologija

Za zvuk, brine se Purity Sound 3 tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1150 kodek ipodržava 7.1 kanalni zvuk.
 
Kvaliteti zvuka doprinose kvalitetni Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i 115dB SNR DAC diferencijalno pojačalo, dok se TI® NE5532 Premium pojačalo za slušalice brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

Bitno je istaknuti podršku za DTS connect i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetnih interferenci za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije, tu je Dolby® DTS iskustvo koje je već integrirano u samu matičnu ploču,
kako bi omogućilo korisnicima maksimalno filmsko iskustvo.

ZVUČNO IZOLIRANO
KUĆIŠTE SA BIJELOM
LED RASVJETOM

Svojim jednostavnim i čistim linijama daje do znanja da se radi o posebnom stroju. Kako je kućište zatvorenog tipa s specijalnom zvučnom izolacijom ima vrhunske osobine upijanja neželjenih zvukova i brine se za tih i bešuman rad računala. 
Samo kućište je specifično i po led osvjetljenju na bokovima računala gdje se nalazi logo  i daje do znanja da se radi o specijalnom uređaju koji će se elegantno uklopiti u dizajn vašeg studija ili ureda.

S prednje strane računala nalaze se vrata koja se brinu da optički uređaj i ladice za diskove ne nagrđuju dizajn, a istovremeno, ukoliko koristite navedene uređaje, maksimalno prigušuje njihovu buku. Na vratima i kroz cijelu unutrašnjost nalazi se spužvasta zvučna izolacija. S gornje strane kućišta smještena je tipka za paljenje koja će olakšati samo paljenje računala i ujedno svojim diskretnim bijelim led osvjetljenjem jasno dati do znanja da je računalo upaljeno.

* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.