SLOŽI SVOJ GEPARD

PROCESOR NAJNOVIJE GENERACIJE & VRHUNSKA MATIČNA PLOČA ZA BOLJI OVERCLOCK

Z170 Extreme 6
Z170 Extreme serija ploča kao jezgra Gepard Extreme računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Sa svojih 12 faza napajanja, 60A zavojnicama i Nichicon 12K Platinum kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava visok overclock i vrhunsku stabilnost.


Ima podršku za memorijske module DDR4 do 3866+MHz(OC)
USB 3.1 Tip C i Tip A i USB 3.0


Procesori najnovije generacije s otključanim množiteljem, koji već u početnoj varijanti i5 6600K
sa svoje 4 fizičke jezgre koje rade na 3.50GHz-3.90GHz i 6MB vlastite memorije jamči vrhunske performanse. Moguće je izabrati i verziju s i7 6700K procesorom koji nudi 4 fizičkih jezgri i 8 virtualnih koje rade na 4.00GHz-4.20GHz s vlastitih 8MB memorije za performanse bez kompromisa.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE BY NZXT

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard by NZXT koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu s RGB LED osvjetljenjem i koje je moguće podešavati aplikacijom unutar OS-a. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa s varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Geparda.

Na jačoj verziji vodenog hlađenja s 280mm radijatorom, Gepard logo je osvjetljen RGB LED osvjetljenjem, koje je moguće dodatno podešavati kroz aplikaciju unutar OS-a.

Temeprature procesora:


* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® SLI
S podrškom za NVIDIA® Quad SLI™ i AMD 3-Way CrossFireX™te certifikatom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama pruža vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama, pa će jednako služiti onima koji će uživati u igrama i onima koji će se njime služiti isključivo poslovno.

S najnovijim NVIDIA GTX 1070 / GTX 1080 i AMD Radeon RX470 / RX480 omogućeno je
vrhunsko VR iskustvo.

Sličica u sekundi (FPS)

* testirano sa Shadow of Mordor igrom na 4k rezoluciji (izvor: Hothardware)

m.2 NVMe za ekstremne brzine zapisa

SSD dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala. SSD u svojoj najjačoj varijanti dolazi um.2 NVMe formatu koji omogućava vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova.

Početna varijanta od 256GB omogućava brzine čitanja od 2200MB/s
i brzine zapisivanja 900MB/s

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovimaBrzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

VRHUNSKI ZVUK
& PURITY SOUND 3 tehnologija

Za zvuk, brine se Purity Sound 3 tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1150 kodek ipodržava 7.1 kanalni zvuk.
 
Kvaliteti zvuka doprinose kvalitetni Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i 115dB SNR DAC diferencijalno pojačalo, dok se TI® NE5532 Premium pojačalo za slušalice brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

Bitno je istaknuti podršku za DTS connect i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetnih interferenci za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije, tu je Dolby® DTS iskustvo koje je već integrirano u samu matičnu ploču, kako bi omogućilo korisnicima maksimalno filmsko iskustvo.

PRERAĐENO KUĆIŠTE
S PERSONALIZIRANIM DIZAJNOM

Kućište je dodatno prerađeno u skladu s brandom. Svojim agresivnim dizajnom koji podsjeća na vojnu opremu daje do znanja da se radi o posebnom stroju, a prozor na bočnoj strani kućišta ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Gepard računala. S ručkama koje se nalaze s gornje strane kućišta omogućava bezbrižno prenošenje ukoliko se nalazite na LAN turnirima, a ujedno i taj prostor kod ručki možete iskoristiti za odlaganje tipkovnice kada vam ne treba za više mjesta na stolu.

S prednje strane kućišta nalazi se držač za slušalice za bezbrižno odlaganje istih nakon korištenja da su vam uvijek na dohvat ruke kad vam zatrebaju, a držač je moguće jednostavno ukloniti ukoliko vam ne služi.
Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama i personalizirati raznim grafikama i logotipima vašeg omiljenog gaming tima ili vaše tvrtke koje ćete nam priložiti prilikom narudžbe da napravimo Geparda Extreme koji je jedinstven i izrađen samo za vas.

* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.


Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu DirectX 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.