SLOŽI SVOJ GEPARD

PROCESORI NAJNOVIJE GENERACIJE & VRHUNSKE MATIČNE PLOČE ZA BOLJI OVERCLOCK

Z270 Fatal1ty serija matičnih ploča potpisanih od strane vrhunskog gamera Fatal1ty-a kao jezgra Gepard računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Sa 12 faza napajanja, 60A zavojnicama i Nichicon 12K Black kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava visok overclock i vrhunsku stabilnost.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 3866+ MHz(OC) 
USB 3.1 Tip C i Tip A i USB 3.0

Procesori najnovije generacije Kaby Lake sa otključanim množiteljem, koji već u početnoj varijanti sa procesorom i3 7350K sa dvije fizičke jezgre koje rade na visokom taktu od 4.20GHz i Hyperthreading tehnologijom nudi vrhunske performanse u igrama. Za dodatne performanse možete odabrati verziju i5 7600K procesora koji nudi 4 fizičke jezgre koje rade na 3.80GHz-4.20GHz sa 6MB vlastite memorije, a za performanse bez kompromisa u ponudi je i7 7700K procesor koji nudi 4 fizičke jezgre i 8 virtualnih koje rade na 4.20GHz-4.50GHz sa vlastitih 8MB memorije.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE BY NZXT

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard by NZXT, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu sa RGB LED osvjetljenjem i koje je moguće podešavati aplikacijom unutar OS-a. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa sa varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Geparda.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim cijevima i kromiranim spojnicama te raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina, ostaviti svakoga bez daha. Sa radijatorom od 360mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit će još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.

Temperature procesora:

* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® SLI
S podrškom za NVIDIA® Quad SLI™ i AMD 3-Way CrossFireX™te certifikatom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama pruža vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama, pa će jednako služiti onima koji će uživati u igrama i onima koji će se njime služiti isključivo poslovno.

S najnovijim NVIDIA GTX 1070 / GTX 1080 i AMD Radeon RX470 / RX480 omogućeno je
vrhunsko VR iskustvo.

Sličica u sekundi (FPS)

* testirano sa Shadow of Mordor igrom na 4k rezoluciji (izvor: Hothardware)

m.2 NVMe za ekstremne brzine zapisa

m.2 SSD NVMe formata dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala, a omogućava gotovo trenutno podizanje operacijskog sustava i vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova. 

Početna varijanta SM961 od 128GB omogućava brzine čitanja od 3100MB/s i brzine zapisivanja do 700MB/s.

Dok najbrži model u ponudi 960 Pro omogućava brzine čitanja od 3500MB/s i brzine zapisivanja do 2100MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima.


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

VRHUNSKI ZVUK
& PURITY SOUND 4 TEHNOLOGIJA

Za zvuk se brine Purity Sound 4 tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1220 kodek i podržava 7.1 kanalni zvuk.

Kvaliteti zvuka doprinose kvalitetni Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i 120dB SNR DAC diferencijalno pojačalo, dok se TI® NE5532 Premium pojačalo za slušalice brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

Bitno je istaknuti podršku za DTS connect i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetnih smetnji za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije tu je Dolby® DTS iskustvo koje je već integrirano u samu matičnu ploču, kako bi omogućilo korisnicima maksimalno filmsko iskustvo.

PRERAĐENO KUĆIŠTE
S PERSONALIZIRANIM DIZAJNOM

Kućište je dodatno prerađeno u skladu s brandom. Svojim agresivnim dizajnom koji podsjeća na vojnu opremu daje do znanja da se radi o posebnom stroju, a prozor na bočnoj strani kućišta ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Gepard računala. Panzer-G model kućišta dolazi sa ručkama koje se nalaze s gornje strane kućišta i omogućavaju bezbrižno prenošenje ukoliko se nalazite na LAN turnirima, a ujedno i taj prostor kod ručki možete iskoristiti za odlaganje tipkovnice za više mjesta na stolu.

S prednje strane kućišta Panzer-G nalazi se i držač za slušalice za bezbrižno odlaganje istih nakon korištenja da su vam uvijek na dohvat ruke kad vam zatrebaju, a držač je moguće jednostavno ukloniti ukoliko vam ne služi. Panzer-G model ima mogućnost ugradnje optičkih uređaja DVD-RW ili Blu-Ray dok osnovni model kućišta Panzer nema tu opciju.
Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama i personalizirati raznim grafikama i logotipima vašeg omiljenog gaming tima ili vaše tvrtke koje ćete nam priložiti prilikom narudžbe da napravimo Geparda koji je jedinstven i izrađen samo za vas.
* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.