SLOŽI SVOJ GEPARD DESIGNER

PROCESOR NAJNOVIJE GENERACIJE & VRHUNSKA MATIČNA PLOČA ZA BOLJI OVERCLOCK

Z170 Extreme 7+
Z170 Extreme serija ploča kao jezgra Gepard Extreme računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Sa svojih 12 faza napajanja, 60A zavojnicama i Nichicon 12K Platinum kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava visok overclock i vrhunsku stabilnost.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 3866+MHz(OC),
USB 3.1 Tip C i Tip A i USB 3.0

Procesori najnovije generacije sa otključanim množiteljem koji već u početnoj varijanti sa i7 6700k, jamče vrhunske performanse sa svoje 4 fizičke jezgre i 8 virtualnih koje rade na 4.00GHz-4.20GHz i 8MB vlastite memorije. Za najzahtjevnije, ovdje je verzija s i7 Extreme 6950x procesorom koja nudi 10 fizičkih jezgri i 20 virtualnih na 3.00GHz-3.50GHz, s vlastitih 25MB memorije i pripadajućom pločom X99 Professional.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE BY NZXT

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard by NZXT, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu s RGB LED osvjetljenjem i koje je moguće podešavati aplikacijom unutar OS-a. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa s varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Geparda.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim cijevima i kromiranim spojnicama te raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina, ostaviti svakoga bez daha. S radijatorom od 360mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.


Temeprature procesora:
* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® SLI
S podrškom za NVIDIA® Quad SLI™ i AMD 3-Way CrossFireX™te certifikatom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama pruža vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama, pa će jednako služiti onima koji će uživati u igrama i onima koji će se njime služiti isključivo poslovno.

S najnovijim NVIDIA GTX 1070 / GTX 1080 i AMD Radeon RX470 / RX480 omogućeno je
vrhunsko VR iskustvo.


Sličica u sekundi (FPS)

* testirano sa Shadow of Mordor igrom na 4k rezoluciji (izvor: Hothardware)

m.2 NVMe za ekstremne brzine zapisa

SSD dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala. SSD u svojoj najjačoj varijanti dolazi u
m.2 NVMe formatu koji omogućava vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova.

Početna varijanta od 256GB omogućava brzine čitanja od 2200MB/s i brzine zapisivanja 900MB/s pa i mogućnost m.2 RAID polja kojom dostiže maksimalnu brzinu čitanja od 3500MB/s i pisanja 3200MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

VRHUNSKI ZVUK
& PURITY SOUND 3 tehnologija

Za zvuk, brine se Purity Sound 3 tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1150 kodek ipodržava 7.1 kanalni zvuk.
 
Kvaliteti zvuka doprinose kvalitetni Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i 115dB SNR DAC diferencijalno pojačalo, dok se TI® NE5532 Premium pojačalo za slušalice brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

Bitno je istaknuti podršku za DTS connect i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetnih interferenci za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije, tu je Dolby® DTS iskustvo koje je već integrirano u samu matičnu ploču, 
kako bi omogućilo korisnicima maksimalno filmsko iskustvo.

PRERAĐENO KUĆIŠTE
S PERSONALIZIRANIM DIZAJNOM

Kućište je posebno već samo po sebi s minimalnim brandingom. Svojim otvorenim dizajnom i jednostavnim i čistim linijama daje do znanja da se radi o posebnom stroju. Kako je kućište otvorenog tipa, ima vrhunske rashladne osobine i najbolje ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Gepard računala. Samo kućište je specifično i po tome što je predviđeno za montažu na zid, što će vašim poslovnim partnerima i klijentima istaknuti samo računalo i dati do znanja da s dizajnerskog gledišta uvijek tražite više, a i omogućava da računalo jednostavno uklopite u dizajn svojega ureda ili studija. 

Samo računalo najviše do izražaja dolazi ukoliko se kombinira s vodenim hlađenjem od EKWB-a, koje sa svojim otvorenim tipom protoka tekućina i prozirnim i kromiranim detaljima stvara skladnu cjelinu i hi-tech dizajn koji definitivno ostavlja bez daha.
Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama, a  plexi površinu moguće je personalizirati logotipom vašeg omiljenog gaming tima ili vaše tvrtke, na način da isti priložite prilikom narudžbe, kako bi vaš Gepard Designer računalo bilo jedinstveno.


* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.


Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu DirectX 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.